Hoppa till innehåll
LOCKNER + SELLSTEDT
Visste ni att företagsnamnet LOCKSTEDT är en kombination av våra efternamn Lockner och Sellstedt? Genom att använda våra efternamn som identitet markerar vi inte bara vår personliga investering i företaget utan också den gemensamma historian och visionen vi delar.
"Vi är ett starkt och balanserat team där våra olika kompetenser inom allt från grafisk design och tillgänglighet till projektledning och entreprenörskap samverkar. Tillsammans förverkligar vi vår vision om att göra kunskap roligt och att skapa en naturlig förening av lärande och gemenskap"

Kristina Lockner, VD
Föregående bild
Nästa bild

LOCKSTEDT innovation är ett litet familjeföretag som bildades i maj 2022 i Härnösand.

Men, historien började långt innan dess. I decennier har vi samlats kring frågespel vid bordet, där alla över generationsgränserna har varit engagerade. Lika länge har vi haft en tradition av egenkomponerade femkamper vid årets högtider och födelsedagar. Tävlingsinstinkten i kombination med glädjen av att lära sig nya saker och umgås mellan åldrarna inspirerade oss till att starta LOCKSTEDT innovation.

Vi tillverkar spel samt producerar ljud och grafisk design med fokus på bildning, kunskap och hållbarhet. Vår vision är att sprida kunskap på ett enkelt och roligt sätt och på så vis bidra till en kombination av lärande och gemenskap i sällskapslivet.

Allt vi skapar utgår ifrån vår slogan – enjoy the knowledge